REZERVARISolicita o oferta OFERTEVezi ofertele actuale
Servicii oferite de Pensiunea Noblesse Herculane

1. Facilitati Pensiunea Noblesse:

  - Acces internet in fiecare camera
  - Wi-Fi in receptie , salon restaurant sis ala conferinta
  - televiziune digitala
  - minibar si telefon in fiecare camera
  - paturi suplimentare disponibile la cerere
  - bai dotate cu uscator de par
  - sala de conferinta dotata cu videoproiector si ecran de proiectie
  - acces internet wireless si prin cablu
  - parcare proprie supravegheata video
  - pastrare valori si bagaje
  - rom – service
  - fiecare camera are terasa  proprie
  - masaj
  - inscriere in excursii turistice
  - rezervari si inscrieri gratuite la excursiile organizate cu microbuzul la principalele obiective turistice din imprejurimi: Orsova, Manastirea Vodita, Manastirea Sfanta Ana, Hidrocentrala Portile de Fier I, Cazanele mici, Chipul lui Decebal de la Mraconia, Valea Cernei, Manastirea Tismana, Pestera Ponoare
  - excursii si drumetii cu ghid turistic calificat pe princiaplele trasee turistice macate si amenajate din Parcul National Domogled – Valea Cernei: Grota haiducilor, Grota cu aburi, Izvorul Munc, Crucea Alba, Platoul Coronini etc .
  - excursii si plimbari pe Dunare cu vaporasul in superba zona a Cazenelor mici si Cazanelor mari 
  - tratement balnear, masaj si fizeoterapie pentru cei cu afectiuni reumatismale la Centrul de Tratament Balnear a Complexului Cerna  cat si la alte centre balnerae din statiune.2. Cazare

Pensiunea Noblesse are o capacitate de cazare de 32 locuri  repartizate in  2 apartamente in suprafata de peste 60 mp fiecare  si 14 camere  in suprafata de 30 mp fiecare , dintre care  4 camere duble şi 10 camere matrimoniale, fiecare dotată cu aer condiţionat, aport de aer proaspăt purificat şi umidifcat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, minibar.


Pensiunea Noblesse inseamna rafinamentul, eleganta si confortul din Herculanele de odinioara de la sfarsitul secolului XIX –lea.
Camerele au fost gandite special pt confortul dumneavoastra iar calitatea dotarilor, designul classic si  amenajarea interioara descriu linia rafinata a pensiunii.


3. Salon restaurant

Salonul Restaurant Noblesse cu o capacitate de 50 locuri va ofera un ambient rafinat si elegant iar bucatarii nostrii va vor incanta gusturile cu o mare varietate culinara si specialitati savuroase ale casei preparate cu grija doar din incrediente proaspete si de calitate.

Atmosfera placuta, ambientul rafinat si intim, muzica in surdina, varietatea preparatelor culinare, bauturile pentru toate gusturile va vor face sa uitati de aglomeratia tumultoasa a oraselor si sa va doriti ca sederea dumneavoastra la Pensiunea Noblesse sa nu se mai termine.
Salonul Restaurant Noblesse poate fi perfect pentru cine romantice, petreceri aniversare, sau alte evenimente speciale.


4. Sala de conferinte
Pensiunea Noblesse Baile Herculane dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de pana la 40 persoane . Dotarile complexe cu care este prevazuta aceasta sala multifunctionala ( videoproiector, internet wireless, ecran de proiectie, mobilier specific pentru conferinte ) o recomanda ca un loc perfect pentru desfasurarea cu success a intalnirilor de afaceri, conferintelor, seminarii, trainingurilor sau intalniri tip team building.

Pentru evenimente de training, team building si conferinte se for face tarife speciale la toate serviciile solicitate.